Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с ходовата част 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с ходовата част 166

смених си двата долни носача / маркови / и един горен
    / рециклиран/ и пущината тръгна на ляво като луда - било от затягане на кормилната рейка?!Отидох при друг за регулация на мостовете, той направи всичко да свети в зелено, но подобрението беше незначително.Третия ми затвори предно ляво колело на вътре и се оправи, но волана се изкриви на ляво и стана неустойчива на неравностите, тресе и подхвърля колата. Насочвайте ме към някой, който разбира от регулации на на ходовата част, моля

Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение
    ...Насочвайте ме към някой, който разбира от регулации на на ходовата част, моля
    Видях, че си от Пазарджик. Ако ти се ходи до Пловдив, пиши ми ЛС и ще те пратя на читав, нивелиран стенд, а и самите момчета работят добре.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Видях, че си от Пазарджик. Ако ти се ходи до Пловдив, пиши ми ЛС и ще те пратя на читав, нивелиран стенд, а и самите момчета работят добре.
      къде е това нещо ? ак искаш на лично ми пиши
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

/ рециклиран/ и пущината тръгна на ляво като луда - било от затягане на кормилната рейка?!Отидох при друг за регулация на мостовете, той направи всичко да свети в зелено, но подобрението беше незначително.Третия ми затвори предно ляво колело на вътре и се оправи, но волана се изкриви на ляво и стана неустойчива на неравностите, тресе и подхвърля колата. Насочвайте ме към някой, който разбира от регулации на на ходовата част, моля
        Намери темата със правилните стойности за стенда и си ги носи с тебе, че на мен ми се случи да попадна на стенд с грешно зададени стойности . 166-ците са с отворена предница, което е рядко срещано явление, и ако майстора ти е правил реглаж по стойности по негово усмитрение смятай...
        Last edited by Chimev; d.m.y г., 13:34.
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Кастрол Сервиз на ул.Братя Бъкстон 82 в "Кючук Париж". Момчето се казва Ивайло Милев. Запазете си час, че наистина винаги им е препълнено.
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Също може да отидеш в другия Кастрол сервиз в Кършияка при Андон кажи му че Илия те праща ! Аз съм доволен от него .
            Alfa romeo 156 1.8TS
            Alfa romeo 166 2.0TS

Comment

в пазарджик в еврокар работи най кадърния майстор на стенд(това си е мое мнение).бегай там да ти оправи колата.

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                те тука повечето фалираха и затова търся в плодив или софия, ще ти бъда много благодарен за инфото

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
                Намери темата със правилните стойности за стенда и си ги носи с тебе, че на мен ми се случи да попадна на стенд с грешно зададени стойности . 166-ците са с отворена предница, което е рядко срещано явление, и ако майстора ти е правил реглаж по стойности по негово усмитрение смятай...
                все я затварят предницата и не искат да видят стоиностити, пишело ги в компютрите им

Comment

Колега реши ли проблема ,че аз съм 1 към 1 с твоите проблеми .По неравностите е доста неустойчива,понякога когато пътят е неравен тръгва на дясно и няма спиране ,абе кофти работа.Реглаж съм правил в ХЕЕД в надежда и уж всичко беше в зелено ноооо ... Чудя се вече дали не ми затяга рейката или нещо друго.Някой колега ако има идея да казва без да се срамува.
                  alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
                    Колега реши ли проблема ,че аз съм 1 към 1 с твоите проблеми .По неравностите е доста неустойчива,понякога когато пътят е неравен тръгва на дясно и няма спиране ,абе кофти работа.Реглаж съм правил в ХЕЕД в надежда и уж всичко беше в зелено ноооо ... Чудя се вече дали не ми затяга рейката или нещо друго.Някой колега ако има идея да казва без да се срамува.
                    това за рейката е под въпрос, преди ремонта вървеше перфетно, предишния майстор ми я регулира 2 часа и 2 години нямах проблеми, но го няма вече, а сега я регулират за 5 минути, ще търся сервиз по сф или пд

Comment

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
                      Отиди при Тони във Ванто, досега само той е успял читаво да регулира окачването на 166. Пък и конкретно тази 166-ца той я познава много добре.

Всички други стендове, на които е качвана, имат някакви сбъркани данни за този модел и след "реглаж" колата е просто неуправляема - след всяка неравност хуква нанякъде.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

в пазарджик в еврокар работи най кадърния майстор на стенд(това си е мое мнение).бегай там да ти оправи колата.
                        Много си прав. Жоро Цветков се казва и е толкова известен сред ралиджиите, че не е истина. Абсолютен маг. Много са хората които си карат състезателните автомобили от цяла България именно при него. Това е човекът който ще ти свърши работа в Пазарджик. Стенда му е супер модерен. Отивай там.

Поздрави
                        Under 400bhp makes baby jesus cry.
                        (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Working...
                        X